Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sabunla yıkamak

Rüyada yeşil sabunla yıkamak

Rüyada yeşil sabunla yıkamak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yanlış kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sabunla yıkamak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eli sabunla yıkamak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek güç kaybedeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri sabunla yıkamak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments