Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sabunla el yıkamak

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sorunlarının azalacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sabunla yıkamak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına delalet eder.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sabunla elleri yıkamak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet eder.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak o işi canlandıracağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments