Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini sabunla yıkamak

Rüyada ellerini sabunla yıkamak

Rüyada ellerini sabunla yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak çok güzel bir mevkiye geleceğine, refaha erileceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla elleri yıkamak beklediklerini duyacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sabunla el yıkamak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada eli sabunla yıkamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak çok büyük fırsatları kaçıracağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak eline büyük paralar geçeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına inanılır.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla elini yıkamak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi gücünün artacağına, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments