Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli seccade görmek

Rüyada renkli seccade görmek

Rüyada renkli seccade görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli seccade gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada yeşil renkli seccade görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada renkli seccade görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk seccade görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada ölüye seccade sermek kazancı arttıracağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak seccade görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, refaha erişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde seccade görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi seccade görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yönetici koltuğuna yükseleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine seccade vermek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments