Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil seccade görmek

Rüyada yeşil seccade görmek

Rüyada yeşil seccade görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, içine kapanacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil seccade gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada yeşil renk seccade görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yeni iş teklifleri alacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil seccadede namaz kılmak kişinin kazancının çoğalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil seccade görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, imkânsızı başaracağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil seccade hediye etmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli seccade görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine seccade sermek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, günden güne sorunlarının artacağına, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada altın seccade görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments