Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli lokum görmek

Rüyada renkli lokum görmek

Rüyada renkli lokum görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çok para kazanılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli lokum gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada yeşil renkli lokum görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine inanılır.

Rüyada renkli lokum görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada renkli lokum yemek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok zor günler geçirileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada lokum yiyen birini görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada şeker ve lokum yemek zor zamanlar geçirileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden lokum almak çok sıkıntılı bir hal alacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek hasret gidereceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada lokum vermek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments