Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli çorap görmek

Rüyada yeşil renkli çorap görmek

Rüyada yeşil renkli çorap görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, oğlu evli ise boşanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin yüzünün güleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli çorap gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Rüyada yeşil renkli çorap görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk çorap görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk çorap görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli çorap görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkli çorap görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk bebek çorabı görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada farklı renk çorap giymek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada renkli çorap almak malının, parasının ve canın güvende olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments