Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli kapı görmek

Rüyada yeşil renkli kapı görmek

Rüyada yeşil renkli kapı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli kapı gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada yeşil renkli kapı görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Rüyada renkli kapı görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada açık renk kapı görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk kapı görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkte kapı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli kapı görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yönetici makamına geleceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kapılar görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, onların kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada mavi renk kapı görmek eski enerjisini bulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments