Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kapı görmek

Rüyada renkli kapı görmek

Rüyada renkli kapı görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, düşmanlıkların biteceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Rüyada renkli kapı gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada mavi renkli kapı görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık renk kapı görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada mavi renk kapı görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk kapı görmek çok hayırlı işlere girileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada renkli kapı görmek Allah’ın yolundan gideceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte kapı görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kapı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada renkli kapılar görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments