Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk kapı görmek

Rüyada sarı renk kapı görmek

Rüyada sarı renk kapı görmek başarısının azalacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bol hayır duası alınacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk kapı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada sarı renk kapı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada açık renk kapı görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli kapı görmek işindeki verimliliğinin artacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisini işine veremeyeceğine yorulur.

Rüyada mavi renk kapı görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kazancının günden güne azalacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte kapı görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli kapı görmek mutlu olacağına ve güleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kapı görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada renkli kapılar görmek çok büyük paralar kazanılacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments