Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte kapı görmek

Rüyada mavi renkte kapı görmek

Rüyada mavi renkte kapı görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, işte de mutlu olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkte kapı gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi renk kapı görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kapı görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkte kapı görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kapıdan girmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada mavi tahta kapı görmek dilediği gibi yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi kapı açmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada mavi demir kapı görmek huzur içinde yatacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kapı görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments