Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kapılar görmek

Rüyada renkli kapılar görmek

Rüyada renkli kapılar görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli kapılar gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Rüyada açık renk kapı görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte kapı görmek yazgısının güzelleşeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk kapı görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kapı görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kapılar görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kapı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk kapı görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işlerin düşeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işarettir.

Rüyada mavi renkli kapı görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments