Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek

Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek

Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, rızkının kesilmeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, borçlarının ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli gelinlik gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek neredeyse mahkemelik olunacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada koyu renk gelinlik görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek kazancını artıracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada karışık renkli gelinlik görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments