Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk gelinlik görmek

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çok mutsuz olacağına, eşlerin boşanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gelinlik gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, üzücü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, şansının kendinden yana olacağına, büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karışık renkli gelinlik görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada krem renkli gelinlik giymek uzak bir yola gidileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, eve huzur dolacağına alamet eder.

Rüyada krem renkli gelinlik görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek kudreti ve cesareti bulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, azap çektiğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments