Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pijama satın almak

Rüyada yeşil pijama satın almak

Rüyada yeşil pijama satın almak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hata yapılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil pijama satın almak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yeşil pijama satın almak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pijama satın almak kendisini çok yıpratacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada yeşil pijama görmek zararın telafi edileceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili pijama görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Rüyada pijama giydiğini görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada saten pijama görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah pijama giymek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli pijama görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments