Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil para görmek

Rüyada yeşil para görmek

Rüyada yeşil para görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil para gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada yeşil kağıt para bulmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Rüyada yeşil para bulmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, başarılar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil paralar almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil para saymak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkte para görmek kazancın yetmez olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kağıt para görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt yeşil para görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments