Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kağıt para bulmak

Rüyada yeşil kağıt para bulmak

Rüyada yeşil kağıt para bulmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Rüyada yeşil kağıt para bulmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanda kağıt para bulmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tomarla kağıt para bulmak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Rüyada para kağıt para bulmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada kağıt para bulmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanında kağıt para bulmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, makama ve rızka sahip olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta kağıt para bulmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden kağıt para bulmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments