Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte para görmek

Rüyada yeşil renkte para görmek

Rüyada yeşil renkte para görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte para gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada yeşil renkte para görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk para görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli para görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli para görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kağıt para görmek iç huzurunun yerinde olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk para görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments