Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt yeşil para görmek

Rüyada kağıt yeşil para görmek

Rüyada kağıt yeşil para görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt yeşil para gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada yeşil kağıt para görmek makam ve rızık sağlayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kağıt para bulmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada yeşil kağıt para vermek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, günden güne kazancının artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına inanılır.

Rüyada kağıt yeşil para görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaştan kağıt para almak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zarf içinde kağıt para almak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments