Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil para bulmak

Rüyada yeşil para bulmak

Rüyada yeşil para bulmak ev sahibi olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil para bulmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yeşil para bulmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kağıt para bulmak hayatı boyunca hep sevileceğine, yoksul için zenginliğe, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada para bulmak ve sahibine vermek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda para bulmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada para ve altın bulmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada kar altında para bulmak bilgi ile donanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada topraktan eski para bulmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unuttuğun parayı bulmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments