Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ve altın bulmak

Rüyada para ve altın bulmak

Rüyada para ve altın bulmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, renk ve eğlence geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada para ve altın bulmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada altın para bulduğunu görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada toprağın altından para bulmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski altın para bulmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada taşın altında para bulmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık altında para bulmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada toprak altından para bulmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada altın ve para bulmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın paralar bulmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments