Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda para bulmak

Rüyada suda para bulmak

Rüyada suda para bulmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Rüyada suda para bulmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Rüyada suda para bulmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, mal sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda anahtar bulmak umutlarının çoğalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalettir.

Rüyada suda yüzük bulmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada suda bebek bulmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada suda gümüş bulmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yüklü siparişler alacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Rüyada suda altın bulmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada akan suda altın bulmak sürpriz olayların meydana geleceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada suda altın yüzük bulmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments