Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil para almak

Rüyada yeşil para almak

Rüyada yeşil para almak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil para almak gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada yeşil para çalmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil paralar almak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil para bulmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil para almak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk para görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kağıt para vermek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına yorulur.

Rüyada kağıt yeşil para görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil para saymak kazancın yarı yarıya artacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments