Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kağıt para vermek

Rüyada yeşil kağıt para vermek

Rüyada yeşil kağıt para vermek insanların alım gücünün azalacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yeşil kağıt para görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Rüyada yeşil kağıt para vermek borçları varsa ödeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bazı kayıplar olabileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kağıt para bulmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kağıt yeşil para görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde kağıt para görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada kağıt para yediğini görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments