Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, alim ve bilge insan olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Rüyada yeşil pamuk tarlası gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pamuk tarlasında pamuk toplamak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalettir.

Rüyada tarlada pamuk toplamak bir sebeple çok zarar edeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalettir.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, dertlerinden arınacağına inanılır.

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada tarlada pamuk görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işarettir.

Rüyada pamuk tarlası sulamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada pamuk tarlası görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, şen kahkahalar atacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments