Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk tarlası görmek

Rüyada pamuk tarlası görmek

Rüyada pamuk tarlası görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, gözyaşı döküleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada pamuk tarlası gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada pamuk tarlasında pamuk toplamak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada pamuk tarlası sulamak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada tarlada pamuk görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada tarlada pamuk toplamak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk tarlası görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek stresini atacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments