Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada kendini pamuk tarlasında gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Rüyada pamuk tarlası görmek makam edineceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada pamuk toplamak çektiği zorlukların biteceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada pamuk görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada pamuk tarlasında pamuk toplamak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pamuk tarlası sulamak işlerinin çok iyi olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments