Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada pamuk görmek

Rüyada tarlada pamuk görmek

Rüyada tarlada pamuk görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, güllük gülistanlık olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada pamuk gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Rüyada pamuk tarlasında pamuk toplamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada pamuk görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada pamuk tarlası sulamak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulur.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada pamuk tarlası görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada pamuk toplamak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments