Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nohut yemek

Rüyada yeşil nohut yemek

Rüyada yeşil nohut yemek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nohut yemek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil nohut yemek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret eder.

Rüyada taze yeşil nohut görmek yol göstereceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil nohut yolmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulur.

Rüyada yeşil nohut görmek şansızlığın kırılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil nohut almak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, elde edilen nasibin artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments