Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze nohut tarlası görmek

Rüyada taze nohut tarlası görmek

Rüyada taze nohut tarlası görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taze nohut tarlası gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada taze nohut yediğini görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze nohut görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze yeşil nohut görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına rivayet eder.

Rüyada taze nohut yolmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, can sıkıcı haberler almaya, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada taze nohut yemek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada tarlada nohut toplamak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya nohut ekmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, zorluklarını aşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments