Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nesne görmek

Rüyada yeşil nesne görmek

Rüyada yeşil nesne görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil nesne gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada yeşil nesne görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçan nesne görmek üzgün ve karamsar olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz nesne görmek eşlerin ayrılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalettir.

Rüyada konuşan nesne görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, şifa edineceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil salkım üzüm yemek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yeşillikler içinde görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını yeşil görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dalından yeşil biber koparmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yolunda devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments