Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan nesne görmek

Rüyada uçan nesne görmek

Rüyada uçan nesne görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailesinden hayır göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet eder.

Rüyada uçan nesne gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada uçan nesne görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nesne görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nesne görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine yorulur.

Rüyada konuşan nesne görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, güveninin artacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada evinin uçtuğunu görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret eder.

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun uçtuğunu görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments