Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini yeşillikler içinde görmek

Rüyada ölmüş birini yeşillikler içinde görmek

Rüyada ölmüş birini yeşillikler içinde görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini yeşillikler içinde gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil elbise içinde görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, tüm sorunlarının biteceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde yılan görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşilliğin içinde olmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini yeşillik içinde görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada yeşillikler içinde koşmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments