Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını yeşil görmek

Rüyada saçlarını yeşil görmek

Rüyada saçlarını yeşil görmek sıhhat kazanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını yeşil gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Rüyada yeşil saç görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada saçını yeşile boyatmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Rüyada saçı yeşil görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saçlı kadın görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının yeşil olduğunu görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Rüyada saçını yeşil görmek muradın yerine geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işarettir.

Rüyada saçı yeşile boyatmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments