Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz nesne görmek

Rüyada beyaz nesne görmek

Rüyada beyaz nesne görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz nesne gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Rüyada beyaz nesne görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nesne görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada konuşan nesne görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan nesne görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örgü örmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz toz yemek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçın ağarması görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayallere kavuşulacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerin beyaz olduğunu görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments