Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil meyve kurdu görmek

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil meyve kurdu gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış meyve yemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu meyve yemek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış meyve görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada meyve içinde kurt görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evde meyve kurdu görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada meyve kurdu görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu meyve görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments