Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu meyve yemek

Rüyada kurtlu meyve yemek

Rüyada kurtlu meyve yemek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, araba alınacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu meyve yemek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Rüyada kurtlanmış meyve yemek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sözünde duracağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu meyve yemek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada küçük meyve kurdu görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz meyve kurdu görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz meyve kurt görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, alışveriş yapacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada meyve içinde kurt görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış meyve görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, karlı işler yapacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bunun farkına varacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments