Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış meyve yemek

Rüyada kurtlanmış meyve yemek

Rüyada kurtlanmış meyve yemek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret eder.

Rüyada kurtlanmış meyve yemek gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada kurtlu meyve yemek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış meyve yemek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada meyve içinde kurt görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük meyve kurdu görmek hasta ise bakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek malını ve parasını kaybedeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış meyve görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Rüyada meyve kurdu görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meyvede kurt görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments