Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu meyve görmek

Rüyada kurtlu meyve görmek

Rüyada kurtlu meyve görmek hak yolundan ayrılmayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kederleneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aradığı çareleri bulacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kurtlu meyve gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada küçük meyve kurdu görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz meyve kurt görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada meyve kurdu öldürmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyve içinde kurt görmek kıdem atlayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu meyve görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalettir.

Rüyada kurtlanmış meyve yemek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış meyve görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada meyvede kurt görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments