Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış meyve görmek

Rüyada kurtlanmış meyve görmek

Rüyada kurtlanmış meyve görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış meyve gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Rüyada evde meyve kurdu görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük meyve kurdu görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyvenin içinde kurt görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu meyve yemek onlarla arasının açılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada meyve kurdu öldürmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz meyve kurdu görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu meyve görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz meyve kurt görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments