Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mescit görmek

Rüyada yeşil mescit görmek

Rüyada yeşil mescit görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, inancının eksileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mescit gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada yeşil mescit görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada mescidde yemek yemek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mescit aramak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada mescidi nebevi görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Rüyada mescidde namaz kıldığını görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mescidde uyumak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada mescide gitmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulur.

Rüyada mescit görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments