Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescit aramak

Rüyada mescit aramak

Rüyada mescit aramak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada mescit aramak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Rüyada mescit aramak ev sahibi olunacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescid aramak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, diplomalı kimse olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Rüyada mescidde abdest almak zenginlik kazanacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini mescidde görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mescidi aksauda namaz kılmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ferahlığa çıkılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada mescidde yatmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, bereketli ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mescidi haram görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada cami mescit görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments