Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescidi nebevi görmek

Rüyada mescidi nebevi görmek

Rüyada mescidi nebevi görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, küskünlüklerin oluşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescidi nebevi gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Rüyada mescidi nebeviyi görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işarettir.

Rüyada mescidi nebevi görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalettir.

Rüyada mescidi nebevi namaz kılmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Rüyada mescidi nebevide namaz kılmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mescit görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, iş hayatında terfi alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuba mescidini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescit süpürmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mescide girmek iş hayatında başarılı olmaya, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments