Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescit görmek

Rüyada mescit görmek

Rüyada mescit görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescit gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Rüyada mescidde olmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulur.

Rüyada mescid aramak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, onlar sayesinde kalkınacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada mescidi nebevide namaz kılmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Rüyada mescidi nebevi namaz kılmak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada mescidde yatmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Rüyada mescitten çıkmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mescidde abdest almak düşünceli ve dalgın olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada mescidi nebevi görmek afiyete ereceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments