Rüyada yeşil mektup görmek

Rüyada yeşil mektup görmek yıpranacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil mektup gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Rüyada yeşil mektup görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yolculuğa, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Rüyada açılmamış mektup görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalettir.

Rüyada postacıdan mektup almak çekilen zahmetin çoğalacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinden mektup almak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, suç işleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye mektup vermek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine işaret eder.

Rüyada mektup zarf görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneden mektup almak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top