Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmamış mektup görmek

Rüyada açılmamış mektup görmek

Rüyada açılmamış mektup görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, daha büyük adımlar atılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Rüyada açılmamış mektup gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada açılmamış mektup görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine mektup yazmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rahat şekilde yaşayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada asker mektubu almak bereketin ve verimin çoğalacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mektubunu okumak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden mektup almak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada arapça mektup görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada mektup zarf görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments