Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada postacıdan mektup almak

Rüyada postacıdan mektup almak

Rüyada postacıdan mektup almak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hatalı yollara gireceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada postacıdan mektup almak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada postacıdan mektup almak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada posta geldiğini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu posta kutusu görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada postacı görmek başarılarının çoğalacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada postacı olmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada posta güvercini görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada posta arabası görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada posta pulu görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments