Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil limon almak

Rüyada yeşil limon almak

Rüyada yeşil limon almak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil limon almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada yeşil limon toplamak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil limon görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil limon almak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil limon yemek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada birinin limon yediğini görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada limonu kesmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının limon yediğini görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Rüyada limonlu süt içmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments