Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil limon görmek

Rüyada yeşil limon görmek

Rüyada yeşil limon görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevinileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iş ve mekan değiştireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil limon gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil limon almak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil limon görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil limon toplamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yeşil limon yemek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş limon görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada limon toplamak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada limonlu su içmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Rüyada limon suyu sıkmak bazı kayıplar olabileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments