Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaz görmek

Rüyada yeşil kaz görmek

Rüyada yeşil kaz görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ağız tadına kavuşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yeşil kaz gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada yeşil kaz görmek neşesinin yerine geleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kaz ayağı görmek büyük kazanç sağlanacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yumurtlayan kaz görmek gelirinin daimi olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine inanılır.

Rüyada kaz ölüsü görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz sevmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kaz hayvanı görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kaz ve tavuk görmek manevi olarak hasar alınacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kafasının rahat olacağına delalet eder.

Rüyada ölü kaz görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments